Gulyásleves
Gulyásleves
  • timer90 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 liter
  • paradicsom - 1 darab
  • sárgarépa - 2 darab
  • olaj - 2 evőkanál
  • burgonya - 40 dekagramm
  • zöld paprika - 1 darab
  • marhahús - 40 dekagramm
  • Knorr Gulyásleves-kocka - 4 darab
  • petrezselyemgyökér - 1 darab

Elkészítés:

  1. Kevés olajon pirítsuk meg a felkockázott húst, és kevés vízzel pároljuk félpuhára.
  2. Adjuk hozzá a felkockázott zöldségeket, öntsük fel 1,2 liter vízzel, majd adjuk hozzá a kockákat.
  3. 10-15 percnyi főzés után adjuk hozzá a felkockázott burgonyát, és főzzük készre.
  4. Delikáttal, őrölt borssal, köménymaggal utóízesíthetjük.