Feltöltve:

Gulyás, maradék pörköltből

timer 70
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz dl
sárgarépa2 darab
vöröshagyma1 darab
tojás1 darab
bors1 teáskanál
petrezselyemzöld1 csokor
olaj dl
burgonya60 dekagramm
liszt1 evőkanál
szalonna15 dekagramm
fehérrépa1 darab
Delikát ételízesítő1 evőkanál
kolbász1 darab
paprika1 evőkanál
zeller1 csokor
1 teáskanál
Knorr Fokhagymás Ízbomba2 darab
piros arany1 evőkanál
pörkölt60 dekagramm

Gulyás, maradék pörköltből a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A burgonyát és a többi zöldséget megpucoljuk, megmossuk és kockákra vágjuk.

2. lépés

Egy nagy edényben az olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és a lisztet. Ha kész, belerakjuk az őrölt paprikát. Felengedjük 1 liter vízzel. Befűszerezzük és belerakjuk az apró kockára vágott burgonyát, a többi zöldséget, a karikára vágott kolbászt és a szeletekre vágott szalonnát, majd öntünk rá még egy liter vizet. Ha majdnem kész, beleöntjük a kész pörköltet.

3. lépés

A tojást összekeverjük a vízzel, egy pici sóval és annyi liszttel, amennyit felvesz. Kanállal beleszaggatjuk a levesbe és készre főzzük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 6
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem