Feltöltve:

Grillezett töltött bárány

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
majoránna1 teáskanál
Knorr Marhahúsleves-kocka1 darab
fokhagymagerezd1 darab
napraforgó olaj2 evőkanál
gomba200 gramm
fekete őrölt bors1 csipetnyi
csontos bárányhús600 gramm

Elkészítés

1. lépés

Vágjuk apróra a hagymát, gombát és fokhagymát, pirítsuk meg serpenyőben kevés olajon. Dobjuk rá a Knorr Marhahúsleves-kockát,jól keverjük el. Ízesítsük majoránnával és fekete borssal, majd hagyjuk hűlni.

2. lépés

Vágjuk a húst 4 szeletre, majd vágjunk a hússzeletekbe vízszintes zsebeket (a hentest is megkérhetjük erre).

3. lépés

Töltsük meg a húsban vágott zsebeket a gombás töltelékkel, majd fogjuk össze a széleit fogpiszkálókkal.

4. lépés

Tegyük a húsokat grillrácsra és grillezzük mindkét oldalát kb. 10 percig. Tálaljuk héjában sült burgonyával és párolt zöldségekkel. Megszórhatjuk az ételt frissen vágott petrezselyemmel, vagy bazsalikommal.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek