Grillezett tarja mézes pácban
  • timer50 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • tarja - 1 kilogramm
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 1 csomag
  • Globus Csípős Ketchup - 100 milliliter
  • méz - 3 evőkanál
  • Olaj - 4 evőkanál
  • francia mustár mustármaggal - 2 evőkanál
  • gyömbér - 10 gramm
  • édes paprika - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Vágjuk kb. 2 cm-es szeletekre a tarját.
  2. Egy tálban keverjük össze a mézet a paprikával, mustárral, ketchuppal, a Knorr-fűszerkeverékkel, és a gyömbérrel. Pácoljuk ezzel be a húst és tegyük hűtőbe minimum 12 órára.
  3. Alumínium tálcán grillezzük meg a tarja szeleteket kb. 20 perc alatt, időnként megforgatva. Tálaljuk kedvenc szószunkkal.