Feltöltve:

Grillezett sertéscomb epres-avokádós salátával

timer 20
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olaj2 evőkanál
olíva olaj2 evőkanál
lilahagyma1 darab
balzsamecet2 evőkanál
avokádó2 darab
bébi spenót100 gramm
sertéscomb szelet600 gramm
földipeper400 gramm
Knorr Grill Fűszerkeverék3 teáskanál

Elkészítés

1. lépés

A sertéscomb szeleteket dörzsöljük be a fűszerkeverékkel és egy kis olajjal, majd tegyük félre egy kicsit.

2. lépés

Ezalatt tisztítsuk meg az epreket és vágjuk őket negyedekbe, a kisebbeket félbe. Mossuk meg a bébi spenótot és jól szárítsuk le.

3. lépés

Egy forró grillserpenyőben, vagy serpenyőben kevés olajon süssük meg a sertéscomb szeleteket kb. 7-8 perc alatt. Majd tegyük őket félre pihenni.

4. lépés

Míg pihentetjük a húst, készítsük el a salátát. Egy keverő edénybe tegyük a spenótleveleket és az epreket. Az avokádót vágjuk hosszában félbe, távolítsuk el a magját és egy kanállal szedjük ki a húsát nagyobb darabokban. A lila hagymát vágjuk vékony szeletekre. Balzsamecetből és olíva olajból készítsünk dresszinget és keverjük össze a saláta összetevőivel.

5. lépés

Tálaljuk a sertéscomb szeletet a salátával.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem