Grillezett marhasteak a Főételek kategóriában
A hátszínt vágjuk 4 szeletre (mindegyik kb.250 g. legyen). A salott hagymát vágjuk apró kockákra.
Mozsárban törjük össze a Knorr kockát a borssal, a fokhagymával és az aprított zöldfűszerekkel.
Ezt a keveréket tegyük egy tálba, adjunk hozzá olívaolajat, szójaszószt, mézet és a hagymát.
A hússzeleteket mindkét oldalán 5-6 percig grillezzük, miközben kenegetjük az elkészített páccal.egész idő alatt kenegeted az elkészített páccal. Fontos, hogy ne nyomogassuk közben a húst és NE forgassuk állandóan, hogy a szaft szépen, egyenletesen maradjon a húsban. Ha megsült tegyük félre 5 percre, lehetőleg egy rácsra, ami alá tegyünk egy tálat, amibe bele tud csöpögni a szaft egy része és a hús is szebben tud puhulni. A feltálalt húsnak puhának, szaftosnak és a közepén rózsaszínűnek kell lennie. Ha a jobban átsütöttet szeretjük, grillezzük egy kicsit hosszabb ideig, de vigyázzunk, hogy a méz ne égjen rá és a húst ne szárítsuk ki.hosszabb ideig. Tálaljuk héjában sült burgonyával.