Feltöltve:

Grillezett malackaraj

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

bőrös, csontos malackaraj ( egyenként 300 g)4 darab
KNORR Fűszerkeverék 35g Sült oldalas1 csomag
citrom2 darab
fokhagyma gerezd6 darab
olaj100 milliliter

A hús grillezése közben grillezünk hozzá cukkini szeleteket. Ezeket ne sózzuk, de tálalásnál szórjuk meg reszelt parmezánnal.
Kiváló köret mellé a főtt-sült burgonya.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A karaj bőrős felét éles késsel kapargassuk át alaposan. Mossuk át a szeleteket és alaposan szárítgassuk le.

  2. 2. lépés

    A Knorr Sült oldalas fűszerkeveréket keverjük el 1 dl olajjal. Adjuk hozzá a citromok reszelt héját és a szeletelt fokhagymát. Keverjük el alaposan.

  3. 3. lépés

    A hússzeleteket kenjük be a páccal és fóliával lefedve tegyük hűtőbe egy éjszakára.

  4. 4. lépés

    A grillezés előtt 1-2 órával vegyük ki a hűtőből, és a hússzeletekről vegyük le a fokhagyma szeleteket, hogy sütés közben ne égjenek rá.

  5. 5. lépés

    Grillezzük a húst lassú parázson - gyakran megforgatva és a páclével kenegetve - 14-16 percig.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek