Grillezett csirkemell szeletek snidlinges majonézzel kenegetve, zöldbabsalátával a Főételek kategóriában
A csirkemelleket lapjával félbevágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal és 30 percet lefóliázva hűtőben pihentetjük.
A körethez a zöldbabot 2-3 centis darabokra vágjuk, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, kihűtjük és salátás tálba szórjuk.
A mustárt az olívaolajjal elkeverjük, hozzáadjuk a borecetet és sóval, borssal, porcukorral erőteljesen beízesítjük.
Végül az öntetet a zöldbabra locsoljuk, lazán összeforgatjuk és lefóliázva hűtőben 30 percet pihentetjük
A pácolt csirkeszeleteket a forró grillre tesszük és sülés közben az aprított snidlinggel elkevert majonézzel kenegetjük.
Tálaláskor a forró grillezett csirkeszeleteket a hideg zöldbabsalátával kínáljuk.