Grillezett csirkemell egyszerűen a Főételek kategóriában
A Knorr kockákat nyomkodjuk szét 1 evőkanál olíva olajjal (olíva olaj hiányában napraforgó olajat is használhatunk, de az ízélmény egészen más). Majd lazítsuk fel 2 evőkanál olíva olajjal. Jól kenjük be vele a csirkehúst, majd hagyjuk pár percig állni.
Közepesen forró faszén fölött süssük a csirkemellet. Grillezés előtt csöpögtessük le róla a felesleges olajat, különben előfordulhat, hogy a parázsló faszénre lecsöpögő olaj füstölni kezd, így megégetheti, összekormozhatja a húst. A hús egyik oldalát süssük 4-6 percig, majd fordítsuk meg és süssük a másik oldalát is 4-6 percig. Ha bevágtuk és széthajtottuk a csirkemellet, akkor ennél rövidebb idő szükséges. Hogy szaftosabb, zamatosabb grillezett csirkemellet kapjunk, inkább hagyjuk vastagon, egyben a filét, mint hogy vékony szeleteket vágunk belőle.