Grillezett csirkecombok tejfölös kapribogyós ínyenc mártással a Főételek kategóriában
A Knorr fűszerkeveréket keverjük el 1 dl olajjal és jól dörzsöljük be vele a csirkecombokat. Tegyük félre őket 20-30 percre.
Ezalatt vágjuk durvára a jól lecsöpögtetett kapribogyót. A megmosott snidlinget vágjuk apróra. Egy kis tálban keverjük össze a snidlinget és a kapribogyót a tejföllel. Ízesítsük még egy kevés citromlével, citromhéjjal, mustárral és kevés sóval, borssal. Tegyük a hűtőbe felhasználásig.
A csirkecombokat kis-közepes lángon süssük meg grillserpenyőben, vagy egy serpenyőben kb. 30 perc alatt, időnként megfordítva. Kerti grillen, faszén parázson a legfinomabb, de vigyázzunk, ne süssük nagyon nagy hő fölött, mert kívül megéghet, belül pedig nyers maradhat. Sütés után pihentessük a húst 6-8 percet. Majd tálaljuk az ínyenc mártással és zöld salátával.