Grillezett burgonya füstölt sajttal és spenóttal töltve
Grillezett burgonya füstölt sajttal és spenóttal töltve
  • timer50 perc
  • moodKönnyű
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • nagy burgonya - 4 darab
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill - 3 evőkanál
  • füstölt mozzarella sajt - 200 gramm
  • spenót - 100 gramm
  • vöröshagyma - 1 darab
  • margarin - 3 evőkanál
  • fűszerpaprika - 1 csipetnyi
  • őrölt szerecsendió - 1 csipetnyi
  • füstölt bacon szelet - 8 darab

Elkészítés:

  1. A finomra vágott hagymát pirítsuk meg a margarinon. Majd adjuk hozzá a spenótot és fonnyasszuk meg rajta. Végül ízesítsük paprikával és szerecsendióval.
  2. Mossuk meg jól héjastul a krumplit, vágjunk bele szeleteket, de ne vágjuk végig. Majd szórjuk meg a KNorr fűszerrel.
  3. A résekbe tegyünk egy-egy szelet sajtot és egy kis spenótot.
  4. Tekerjük be a krumplikat hosszában egy-egy szelet baconnel. Ha nem elég egy szelet, készítsük el kettővel. Rögzítsük a bacon szeleteket fogpiszkálóval.
  5. A grillre helyezzünk egy alumínium tálcát és ezen süssük meg a krumplit. Tálaljuk Helmmann's BBQ szósszal.