Feltöltve:

Grillezett bőrös karaj mustáros, zöldfűszeres pácban

timer 60
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

száraz fehér bor200 milliliter
Hagyma1 darab
fokhagyma gerezd1 darab
extra szűz olíva olaj100 milliliter
citrom héja1 darab
méz2 evőkanál
szárított kakukkfű1/2 teáskanál
szárított oregánó1/2 teáskanál
Globus Mustár2 evőkanál
frissen őrölt bors csipetnyi
Knorr Marhahúsleves-kocka1 darab
bőrös, csontos malackaraj4 darab
újburgonya1 kilogramm
extra szűz olíva olaj3 evőkanál
édes fűszerpaprika1 kiskanál
oregánó1 kiskanál
Knorr Zöldségleveskocka1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Tegyük a bort, hagymát, fokhagymát, olíva olajat, citromhéjat, mézet, kakukkfüvet, oregánót, mustárt, borsot és a Knorr Marhahúsleves-kockát egy tálba. Pürésítsük jól össze. Kenjük be vele a karajszeleteket és tegyük a hűtőbe legalább 30 percre.

  2. 2. lépés

    Grillezzük meg faszénen, vagy grillserpenyőben a hússzeleteket oldalanként kb. 7 perc alatt. Ha kész, hagyjuk 6-7 percig pihenni, alufóliával letakarva.

  3. 3. lépés

    Közben a megmosott krumplit főzzük meg a zöldségleves kockából készült levesben 10 perc alatt. Szűrjük le, majd margarinban pirítsuk meg paprikával és oregánóval. Tálaljuk a kész karajszeleteket ezzel a krumplival.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Grillezett karaj görög pácban

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sertéslapocka nyársak tzatzikivel

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sertéstarja barnasörben pácolva

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 2

Grillezett tarja mézes pácban

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sertéskaraj zsályával és almával

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

BBQ oldalas

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Chilis grillezett sertéskaraj

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 1

Grillezett tarja cukkinivel

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre