Feltöltve:

Grillezett bélszín steak sonkával, fügével kecskesajttal és zöldbors mártással

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

bélszín600 gramm
Knorr 100% Természetes Páckeverék 35g Fokhagymás2 evőkanál
Hellmann's Real majonéz4 evőkanál
Pármai sonka vagy Serrano sonka8 szelet
zöldbors1 evőkanál
füge2 darab
kecskesajt100 gramm
olíva olaj3 evőkanál

Ha szeretnénk csípősen, akkor adjunk egy kis cayenne borsot a páchoz.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Hártyázzuk le a húst, majd vágjunk szép vastag szeleteket belőle.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Egy tálban keverjük össze a Knorr fűszerkeveréket az olíva olajjal. Majd jól dörzsöljük be vele a húst és tegyük félre legalább 30 percre.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Ezután tekerjünk be minden szelet húst sonkába. Majd grillezzük meg mindkét oldalát 3-3 percig.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    1-2 perccel a sütés befejezése előtt tegyünk egy-egy darab fügét és kecskesajtot a húsok tetejére. Csöpögtessük le a zöldborsot, majd keverjük össze a majonézzel. Tálaláskor kanalazzuk rá a steakek tetejére. Kínáljunk még hozzá zöld salátát és fóliás krumplit.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek