Feltöltve:

Grillezett bélszín arugula salátával és héjában sült krumplival

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

érlelt bélszín800 gramm
Közepes méretű héjában sült krumpli4 darab
olíva olaj3 evőkanál
dijoni mustár1 evőkanál
arugula saláta150 gramm
Knorr Olaszos Salátaöntet por1 csomag
lilahagyma1 darab
kékpenészes sajt50 gramm
pirított napraforgó mag1 evőkanál
Knorr Grill Fűszerkeverék2 evőkanál

Czas smażenia mięsa zależy od tego, jaki stopień wysmażenia wołowiny lubisz.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Vágjuk a marhát 4 egyforma szeletbe. Ezeket a szeleteket pedig vágjuk be 3/4 részt, majd hajtsuk ketté őket.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Egy tálban keverjük össze a Knorr fűszert az olíva olajjal. Kenjük be vele a bélszínszeleteket, majd tegyük kb. fél órára hűvös helyre őket.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Vágjunk a sült krumplik tetejébe "keresztet", enyhén nyomjuk szét őket. Locsoljuk meg olíva olajjal és tegyük grill alá.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    A húst mindkét oldalát süssük 2-2 percig forró grillen, vagy grillserpenyőn.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Közben készítsük elő a saláta öntetet. Keverjük el a Knorr salátaöntet port 3 ek vízzel és 3 ek olíva olajjal. Keverjük össze a dresszinget a salátával, napraforgó maggal és a kék sajttal.

  6. 6. lépés

    6. lépés képe

    A steak szeletek közepébe halmozzuk a salátát és fogjuk össze fogpiszkálóval. Tálaljuk a sült burgonyával és kedvenc szószunkkal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek