érlelt bélszín | 800 gramm |
---|---|
Közepes méretű héjában sült krumpli | 4 darab |
olíva olaj | 3 evőkanál |
dijoni mustár | 1 evőkanál |
arugula saláta | 150 gramm |
Knorr Olaszos Salátaöntet por | 1 csomag |
lilahagyma | 1 darab |
kékpenészes sajt | 50 gramm |
pirított napraforgó mag | 1 evőkanál |
Knorr Grill Fűszerkeverék | 2 evőkanál |
Czas smażenia mięsa zależy od tego, jaki stopień wysmażenia wołowiny lubisz.
Vágjuk a marhát 4 egyforma szeletbe. Ezeket a szeleteket pedig vágjuk be 3/4 részt, majd hajtsuk ketté őket.
Egy tálban keverjük össze a Knorr fűszert az olíva olajjal. Kenjük be vele a bélszínszeleteket, majd tegyük kb. fél órára hűvös helyre őket.
Vágjunk a sült krumplik tetejébe "keresztet", enyhén nyomjuk szét őket. Locsoljuk meg olíva olajjal és tegyük grill alá.