Grill padlizsán olívás fetakrémmel a Főételek kategóriában
A megmosott padlizsánokat kb. 1 cm vastag karikákra vágjuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a padlizsánszeleteket ráfektetjük, majd enyhén meghintjük sóval, de ez akár el is hagyható.
Egy edényben összekeverjük az olívaolajat a zúzott fokhagymával (itt szándékosan nem írok számokat, mert gyakorlatilag nincs az a mennyiségű fokhagyma, amit a padlizsán ne bírna el:)), az apróra vágott snidlinggel
Szilikonos ecsettel a padlizsánokat megkenjük a hagymával dúsított olajjal
Minden padlizsánra ráhelyezünk 1 vékony szelet paradicsomot
A feta sajtot villával összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott olajbogyókat, vékonyra vágott snidlinget, majd a tejföllel fellazítjuk
A sajtot krémből a paradicsomokra halmokat helyezünk, majd ezt megszórjuk reszelt sajttal.
A tetejét díszíthetjük olajbogyóval
Készre sütjük