Görög zöldséges csirkecombfilé joghurtos öntettel a Főételek kategóriában
Egy nagyobb edényben keverjük el a KNORR Gyros alapot (a tasak szélesebb része) 4 ek. olajban, adjuk hozzá a filézett csirkecombokat amiket vékony csíkokra vágtunk húst. Keverjük jól át és hagyjuk állni 1-2 percig.
Egy másik keverőtálban keverjük simára a joghurtot a fokhagymás dresszing alappal (a tasak vékonyabb része), majd fóliával letakarva hagyjuk állni a hűtőben 5-8 percig.
A befűszerezett húst pirítsuk forró serpenyőben, további olaj hozzáadása nélkül erős lángon, kevergetve 8-10 percig.
Tegyük hozzá a megtisztított, metéltre vágott zöldségeket és még egy percig pirítsuk.
A zöldséges húst pitába vagy tortilla lapba töltjük.Kínáljuk friss zöldségekkel vagy sült burgonyával, a fokhagymás öntettel meglocsolva.