natúr joghurt | 1.5 dl |
---|---|
olívaolaj | dl |
citrom leve | 1 darab |
feta sajt | 10 dekagramm |
fekete olajbogyó | 10 dekagramm |
kígyóuborka | 1 darab |
menta levél | 2 evőkanál |
Knorr Görög Salátaöntet por | 1 csomag |
tészta penne | 40 dekagramm |
Görög tésztasaláta a Saláták kategóriában
Az uborkát vágjuk félbe a magházát egy kanállal távolítsuk el. Vágjuk kockára a fetával együtt majd keverjük össze. A mentát vágjuk apróra .
Keverjük össze a joghurtot a Görög salátaöntet alappal, a citrom levével és a mentával és az olivaolajjal.
Keverjük össze a szószt a saláta többi hozzávalójával, majd hagyjuk pihenni 5-10 percet.
A kész salátát díszíthetjük snidlinggel, mentalevelekkel, vagy koktélparadicsommal.