Gombával és sajttal sütött tarja
Gombával és sajttal sütött tarja
  • timer70 perc
  • moodKözepes
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 3 evőkanál
  • vöröshagyma - 2 darab
  • fokhagymagerezd - 3 darab
  • sajt - 20 dekagramm
  • csiperke gomba - 30 dekagramm
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült - 1 csomag
  • tarja - 1 kilogramm
  • Globus Majonéz - 1 dl

Elkészítés:

  1. Szeleteljük fel a tarját kb. 10 szeletre és kissé klopfoljuk ki. Pucoljuk meg a hagymát és szeleteljük félkarikákra. A fokhagymát zúzzuk szét és vágjuk fel nagyobb darabokra. Szeleteljük fel a megmosott gombát.
  2. Fűszerezzük be a hússzeleteket a Knorr sertéssült fűszerkeverékkel. Kenjünk ki egy nagyobb tűzálló tálat, vagy egy tepsit margarinnal és helyezzük bele a befűszerezett sertésszeleteket.
  3. Kenjük be a hússzeleteket majonézzel és szórjuk meg az összedarabolt fokhagymával.
  4. A tarjára helyezzük az összevágott hagymát és a gombát. Süssük 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percet.
  5. Majd vegyük ki a sütőből és szórjuk meg reszelt sajttal és süssük még 10-15 percig, amíg a sajt meg nem olvad és szép piros nem lesz..Tálaljuk héjában sült burgonyával vagy zöldséges rizzsel.