Gombaszószos csirkecomb, farfalle tésztával a Főételek kategóriában
A csirkecombokat alaposan megmossuk, félbe vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a combokat, teszünk hozzá delikátot, felöntjük kb. 200 ml vízzel, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és puhára pároljuk.
Gombás szósz: a gombákat meghámozzuk, apróra vágjuk, a répát is meghámozzuk, apróra vágjuk, a paprikát is apróra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott gombát, répát, paprikát, teszünk rá 1 evőkanál lisztet, majd felöntjük vízzel és pépesre főzzük, kb 30 perc alatt. Egy másik edénybe 2 evőkanál cukrot karamellizálunk. Teszünk hozzá 100 ml vizet, elkeverjük és összeöntjük a zöldségekkel, majd összeforraljuk.
A csomag farfalle tésztát 8 perc alatt kifőzzük.