Gombás uborkás csirkeragu
Gombás uborkás csirkeragu
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 dl
  • csirkemell - 50 dekagramm
  • petrezselyemzöld - 1 csokor
  • olaj - 4 evőkanál
  • tejszín - 2 dl
  • csemege uborka - 10 dekagramm
  • gomba - 10 dekagramm
  • KNORR Pirított hagymás csirke Rafinéria Alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Felhevített olajon megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, enyhén sózzuk, borsozzuk majd hozzáadjuk a szeletelt gombát és a csíkokra vágott csemege uborkát.
  2. Mustárral ízesítjük, majd hozzáöntjük a tejszínnel és vízzel elkevert Knorr Pirított hagymás csirke alapot, és felforraljuk majd 3 percig főzzük. Tálaláskor a gombás uborkás csirkeragut finomra vágott petrezselyemzölddel meghintjük.