Gombás, sonkás, ananászos rizottó
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • citromlé - 1 evőkanál
  • Knorr Gombakrémleves - 1 csomag
  • rizs - 200 gramm
  • konzerv ananász - 2 darab
  • ananászlé - 2 evőkanál
  • szelet sonka - 4 darab

Elkészítés:

  1. Öntsük le a rizst 4 pohár forró vízzel és főzzük, míg megpuhul.
  2. A sonkát vágjuk csíkokra, az ananászt kockára. Ezután vegyük le a rizst a tűzről és adjuk hozzá a sonkát és az ananászt.
  3. A Knorr gombakrémlevest szórjuk bele, keverjük össze óvatosan és tegyük vissza a tűzre. Egész idő alatt kevergetve melegítsük, míg főni kezd és akkor még 10 percig főzzük.
  4. A végén ízesítsük citrom- és ananászlével.