petrezselyemzöld | 1 csokor |
---|---|
olaj | 4 evőkanál |
rizs | 15 dekagramm |
hagyma | 1 darab |
Knorr Milánói makaróni alap | 1 csomag |
vegyes gomba | 25 dekagramm |
Gombás rizs a Főételek kategóriában
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Fűszerezzük Knorr gyros fűszervarázzsal. Amikor a gomba a levét elfőtte, hozzáadjuk a rizst, és átforgatjuk az olajon.
Ezután felöntjük a 6,5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni alappal. Fedő alatt, gyenge tűzön, néha kevergetve 20-25 perc alatt készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.