Feltöltve:

Gombás paprikás halszeletek pékné burgonyával

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma3 darab
burgonya1 kilogramm
olíva olaj1 dl
búzaliszt2 evőkanál
citrom1 darab
Knorr Halászlékocka2 darab
tengeri halfilé60 dekagramm
friss gomba20 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A halat befűszerezzük a KNORR Fokhagymás villámpáccal és amíg a burgonya sül pácoljuk.

2. lépés

A burgonyákat megtisztítjuk, cikkre vágjuk, megsózzuk.

3. lépés

Leöntjük olívaolajjal és sütőben megsütjük, 2 db cikkre vágott hagymával összeforgatva.

4. lépés

A halszeleteket szintén olívaolajban sütjük meg.

5. lépés

A visszamaradt zsiradékban lepirítjuk a cikkre vágott 1 db hagymát, majd a gombát.

6. lépés

Felöntjük 4 dl vízzel és beletesszük a KNORR halászlékockákat is.

7. lépés

Ha felforr, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.

8. lépés

Tálaláskor a burgonyákat tányérra tesszük, a halszeleteket pedig meglocsoljuk a gombás mártással. Néhány cikk citromot is adhatunk hozzá.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem