Gombás paprikás halszeletek pékné burgonyával a Főételek kategóriában
A halat befűszerezzük a KNORR Fokhagymás villámpáccal és amíg a burgonya sül pácoljuk.
A burgonyákat megtisztítjuk, cikkre vágjuk, megsózzuk.
Leöntjük olívaolajjal és sütőben megsütjük, 2 db cikkre vágott hagymával összeforgatva.
A halszeleteket szintén olívaolajban sütjük meg.
A visszamaradt zsiradékban lepirítjuk a cikkre vágott 1 db hagymát, majd a gombát.
Felöntjük 4 dl vízzel és beletesszük a KNORR halászlékockákat is.
Ha felforr, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
Tálaláskor a burgonyákat tányérra tesszük, a halszeleteket pedig meglocsoljuk a gombás mártással. Néhány cikk citromot is adhatunk hozzá.