Gombás-olívás gnocchi
Gombás-olívás gnocchi
  • timer35 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 1 darab
  • vöröshagyma - 2 darab
  • parmezán - 10 dekagramm
  • csiperke gomba - 30 dekagramm
  • gnocchi - 1 kilogramm
  • fekete olíva bogyó - 12 dekagramm
  • Knorr Bolognai spagetti alap XXL - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát megroppantjuk, majd szintén apróra vágjuk. A gombákat félbevágjuk, a paradicsomot felkockázzuk.
  2. A hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsomot, a gombát és az olívabogyót is.
  3. Rászórjuk a Knorr Bolognai alapot, felöntjük 4,5 dl vízzel, és 10 percig főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  4. A gnocchit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és a szósszal összeforgatva, parmezánnal megszórva kínáljuk.