Gombás káposzta
Gombás káposzta
  • timer90 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • vöröshagyma - 1 darab
  • majoránna - 15 gramm
  • savanyú káposzta - 1 kilogramm
  • babérlevél - 2 darab
  • szárított gomba - 100 gramm
  • köménymag - 0.5 teáskanál

Elkészítés:

  1. Áztassuk be a gombákat 20 percre meleg vízbe. Tegyük a káposztát egy lábosba és adjuk hozzá a gombát, valamint a gomba áztatásból maradt vizet. Adjuk hozzá a babérlevelet, és a köménymagot. Ízesítsük Knorr Delikáttal.
  2. Főzzük lassú tűzön 1 órán keresztül, míg a káposzta megpuhul.
  3. Vágjuk apróra a hagymát, majd dinszteljük meg margarinon. Adjuk hozzá a megfőtt káposztát és süssük át együtt.
  4. Ízesítsük frissen őrölt borssal és Knorr Delikáttal.