Feltöltve:

Gombás csirkeragu leveles tésztakéregben sütve

timer 50
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sárgarépa2 darab
póréhagyma1 darab
gomba250 gramm
fagyasztott leveles tészta1 csomag
fagyasztott zöldborsó250 gramm
csirkemellfilé250 gramm
Knorr Hollandi mártás1 csomag

Gombás csirkeragu leveles tésztakéregben sütve a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Szeleteljük fel a gombát, a pórét és a sárgarépát. Kockázzuk fel a csirkét. Pirítsuk meg a póréhagymát 1 evőkanál margarinban 5 percig. Adjuk hozzá a gombát és a csirkemellet és pirítsuk további 2 percig.

2. lépés

Öntsük a ragut egy hőálló tálba. Fedjük le a tál formájára kinyújtott leveles tésztával. Süssük kb. fél órát, illetve míg a tészta aranybarnára nem sül.

3. lépés

A Knorr Hollandi mártás alapot keverjük ki 500 ml vízzel. Adjuk a csirkés raguhoz. Forrósítsuk föl, majd adjuk hozzá a répát és a zöldborsót is. Forraljuk fel. és főzzük 3-4 percig.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem