Feltöltve:

Gombás borsós aprópecsenye

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirkemell1 kilogramm
vöröshagyma1 darab
fokhagymagerezd3 darab
szalonna2 szelet
mustár1 evőkanál
zöldborsó kilogramm
gomba konzerv1 darab

Gombás borsós aprópecsenye recept.

Elkészítés

1. lépés

A húst és a szalonnát felkockázzuk, a hagymát felcsíkozzuk. A szalonnát megpirítjuk és megdinszteljük rajta a hagymát.

2. lépés

Rátesszük a húskockákat ,és hirtelen lesütjük, majd attól függően hogy mennyi ideig kell főzni a húst, felöntjük némi folyadékkal. Mindig úgy pótoljuk a folyadékot, hogy legyen egy kevés szaftja, de ne ússzon benne. Fedő alatt pároljuk, sűrűn kevergetve.

3. lépés

Ha már majdnem puha, rátesszük a borsót és a gombát, a mustárt, a fokhagymát, majd készre főzzük. A végén megszórjuk apróra vágott perezselyemmel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek