Feltöltve:

Gombás borsópaprikás

timer 40
mood Közepes
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
tejföl2 dl
paradicsom1 darab
vöröshagyma1 darab
majoránna1 evőkanál
fokhagymagerezd3 dekagramm
liszt1 evőkanál
gomba25 dekagramm
zöldborsó50 dekagramm
pirospaprika1 evőkanál

Gombás borsópaprikás recept.

Elkészítés

1. lépés

A vöröshagymát, a paradicsomot és a gombát felaprítjuk.
A margarinon megfuttatjuk a hagymát, félrehúzzuk, majd megszórjuk a fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a gombát, borsót, fokhagymát és a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, majorannával meghintjük, fedő alatt saját levében kb. 30 perc alatt készre főzzük.

2. lépés

Ezután a tejfölt elkeverjük a liszttel, majd ezzel sűrítjük. Egyet forralunk rajta. Ha esetleg kevés leve lenne, egy kis alaplével vagy vízzel pótolhatjuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek