Feltöltve:

Gombás-bazsalikomos hústekercsek

timer 50
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

napraforgó olaj1 evőkanál
bazsalikom1 csokor
Knorr Rókagomba krémleves1 csomag
reszelt sajt10 dekagramm
12%-os tejföl2 dl
friss gomba10 dekagramm
pulykaszelet4 darab

Gombás-bazsalikomos hústekercsek a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

175-200°C-ra melegítsük elő a sütőt. A tasak tartalmát a tejföllel elkeverjük. A gombát megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk, és a szószba keverjük.

2. lépés

A hússzeleteket kiklopfoljuk, kevés sóval ízesítjük, esetleg frissen őrölt borssal fűszerezzük, majd rájuk simítjuk a gombás szószt.

3. lépés

A bazsalikomleveleket megmossuk, lecsepegtetjük és elosztjuk a hússzeleteken.

4. lépés

A szeleteket két oldalát felhajtva feltekerjük, és hajtással lefelé egy olajjal enyhén kikent hőálló tálba helyezzük. Kevés, kb. fél deci vizet öntünk alá.

5. lépés

175-200°C-ra előmelegített sütőben, fóliával letakarva 35-40 percig sütjük.

6. lépés

Az utolsó 10 percben reszelt sajttal megszórjuk és fólia nélkül készre sütjük. Kínáljuk burgonyapürével.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem