Feltöltve:

Gombás baromfi vagdalt

timer 80
mood Könnyű
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
csirkemell filé80 dekagramm
zsemlemorzsa2 evőkanál
sárgarépa2 darab
vöröshagyma1 darab
Knorr Magyaros Fűszervarázs1 csomag
majoránna1 teáskanál
olaj2 evőkanál
fokhagymagerezd2 darab
snidling1 csokor
gomba30 dekagramm

Gombás baromfi vagdalt a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Tisztítsuk meg és főzzük meg a sárgarépát egy lábosban. Aprítsuk fel a snidlinget és a megtisztított hagymát. Reszeljük le a fokhagymát. Vágjuk apróra a gombát.

2. lépés

Forró olajon dinszteljük üvegesre a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a gombát és pirítsuk meg. Hagyjuk hűlni.

3. lépés

Közben a húst a sárgarépával együtt daráljuk le. Adjuk hozzá a Magyaros fűszerkeveréket és a majoránnát. Majd alaposan keverjük össze.

4. lépés

Keverjük hozzá ezután a kihűlt hagymás gombát. Adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget is.

5. lépés

A húsmasszát tegyük bele egy margarinnal kikent és zsemlemorzsával megszórt téglalap alakú sütőformába. Süssük 160 fokos sütőben kb. 60 percig. Ha kész, hagyjuk egy kicsit hűlni és borítsuk ki egy deszkára, majd szeleteljük fel a kívánt méretű adagokra.

Tálaljuk burgonyapürével és salátával. Előételként tálaljuk vörös áfonya lekvárral.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem