Gombapörkölt
Gombapörkölt
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • gomba - 75 dekagramm
  • közepes fej hagyma - 1 darab
  • tv paprika - 1 darab
  • kisebb paradicsom - 1 darab
  • Delikát ételízesítő - 2 teáskanál
  • fűszerpaprika - 2 teáskanál
  • Rama Vajas Íz - 5 dekagramm

Elkészítés:

  1. A finomra vágott hagymát lassú tűzön pirítsuk aranysárgára az olvasztott margarinon.
  2. Adjuk hozzá a kockázott paprikát és paradicsomot, pirítsuk össze 2 perc alatt.
  3. Szórjuk meg a fűszerpaprikával.
  4. Adjuk hozzá a cikkre vágott gombát, ízesítsük Delikáttal, adjunk hozzá kevés, fél deci hideg vizet, és pároljuk saját levében.
  5. Ha a saját levét elfőtte, öntsünk hozzá annyi vizet, hogy még ne lepje el, lassú tűzön, időnként megkeverve főzzük 15 percig.
  6. Szükség szerint utóízesítsük Delikáttal. Tálaljuk galuskával.