paradicsom | 1 darab |
---|---|
sárgarépa | 2 darab |
vöröshagyma | 1 darab |
petrezselyemzöld | 1 csokor |
olaj | 2 teáskanál |
liszt | 1 evőkanál |
fehérrépa | 1 darab |
őrölt fehér bors | 1 teáskanál |
Delikát ételízesítő | 1 evőkanál |
gomba | 50 dekagramm |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 1 darab |
pirospaprika | 1 teáskanál |
csigatészta | 10 dekagramm |
parika | 1 darab |
Gombaleves a Levesek kategóriában
A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk és összedaraboljuk. Egy edénybe olajat teszünk, megpirítjuk rajta a hagymát, rátesszük a lisztet és az őrölt paprikát, majd felengedjük 2 liter vízzel.
Belerakjuk a zöldségeket, a fűszereket. Amikor majdnem kész, a tésztát is hozzáadjuk, további 10 percig készre főzzük.