Feltöltve:

Gombahabos pecsenye

timer 50
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
tejföl1 evőkanál
Knorr Magyaros Fűszervarázs1 evőkanál
tojás2 darab
petrezselyemzöld1 csokor
olaj2 evőkanál
tej2 dl
sertéskaraj40 dekagramm
gomba15 dekagramm
Knorr Sajtszósz alap1 csomag

Gombahabos pecsenye a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A kicsontozott karajt kiverjük, fűszerezzük a KNORR fűszerkeverékkel és mindkét oldalát hirtelen olajon kisütjük, melegen tartjuk.

2. lépés

A sajtszószt elkészítjük 2 dl tejjel és hűlni félretesszük. A serpenyőben maradt olajon az apróra vágott, gombát és petrezselymet fedő alatt, néhány percig pároljuk. Majd kissé kihűtjük.

3. lépés

A tojás fehérjéből habot verünk, a sajtszószt összekeverjük a kihűlt gombával, a tojások sárgájával és a tejföllel majd a fehérje habbal lazán átkeverjük. A kimargarinozott tűzálló tálra rakott hús szeletekre kenjük a gombahabot. Forró sütőben, 15 percig sütjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem