Feltöltve:

Gombafőzelék

timer 50
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz5 dekagramm
tejföl2 dl
vöröshagyma1 darab
tej2 dl
babérlevél2 darab
fokhagymagerezd2 darab
liszt3 evőkanál
aszalt vargánya40 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

Az aszalt gombát annyi vízzel amennyi jól ellepi feltesszük főni, a babérlevéllel az apróra vágott fokhagymával és hagymával, de nem fedjük le a tetejét és kb 30 percig főzzük.

2. lépés

Közben elkészítjük a rántást egy kanál lisztből és a margarinból.

3. lépés

Kikeverjük a habarást a 2 púpozott evőkanál lisztből a tejjel és a tejfölből.

4. lépés

Amikor megfőtt a gomba, akkor kevés vizet kivesszük belőle és a rántáshoz keverjük, majd beleöntjük az egészet. Utána a habarást is beleöntjük, szükség szerint még sóval ízesítjük. Ha nagyon sűrűnek találjuk akkor még annyi tejjel felöntjük, hogy "közepesen" sűrű legyen. Egyet forralunk még rajta és készen is van.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem