Göcseji gombaleves
Göcseji gombaleves
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • sárgarépa - 1 darab
  • vöröshagyma - 2 darab
  • olívaolaj - 1 dl
  • babérlevél - 2 darab
  • fehérrépa - 1 darab
  • csiperkegomba - 15 dekagramm
  • só - 1 csipetnyi
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 1 darab
  • aprított petrezselyemzöld - 1 csokor
  • vargánya gomba - 10 dekagramm
  • Delikát8 ételízesítő - 2 evőkanál

Elkészítés:

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk.
  2. Az olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát, majd ha már üveges, akkor beletesszük a gombákat és a zöldségeket, meg egy pár percig együtt pároljuk, felengedjük vízzel, belerakjuk az ízesítőket ill. megfűszerezzük. 15 percig főzzük, majd megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel.