Gnocchi gombaszószban, spenóttal
Gnocchi gombaszószban, spenóttal
  • timer15 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • olívaolaj - 30 milliliter
  • fokhagymagerezd - 2 darab
  • dió - 150 gramm
  • spenót - 200 gramm
  • Knorr Tejszínes gombás szósz - 1 darab
  • gnocchi - 1 kilogramm

Elkészítés:

  1. Forraljunk vizet a gnocchinak, és a szósz elkészítése közben főzzük ki a tasakján olvasott javaslat alapján.
  2. A dióbelet vágjuk durvára, kevés olívaolajon pirítsuk meg 1-1.5 percig. Adjuk hozzá az aprított fokhagymát, röviden (5-7 másodperc) pirítsuk össze.
  3. Öntsük hozzá a Knorr Tejszínes Gombamártást és forraljuk össze 2-3 perc alatt.
  4. Adjuk hozzá a megtisztított és megtépkedett spenótot.
  5. Végül adjuk hozzá a kész krumplis gombócokat. Ha a mártás kissé sűrű, tehetünk hozzá egy kis vizet abból, amelyben a gnocchi főtt, keverjük össze és azonnal tálaljuk.