Virslis falatkák
Virslis falatkák
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • fagyasztott leveles tészta - 1 csomag
  • virsli - 1 csomag
  • Tojás - 1 darab
  • fekete szezámmag - 1 marék
  • Globus Ketchup - 1 adag

Elkészítés:

  1. A mélyhűtött levelestésztát felengedjük, majd nyújtófával vékonyra nyújtva (2-3 milliméter), kb. 5-6 centiméter széles csíkokat vágunk belőle, melyeket tovább vágjuk háromszög formára.
  2. A háromszög formájú tésztába teketjük a virsliket.
  3. Felvert tojással megkenjük, tetejét kevés fekete szezámmaggal vagy reszelt sajttal megszórjuk, aztán forró, 180-200 °C fokos sütőben addig sütjük, amíg a tészta leveles lesz és zsemleszínűre pirul. Ez sütőtől függően kb. 10-15 perc lehet.
  4. Egy adag Globus ketchuppal tálaljuk.

Sütéshez