Szendvicsek kovászolt kenyérből
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • kovászolt kenyér - 500 gramm
  • vaj - 4 adag

Szendvics I.

  • párolt spenót - 1 adag
  • lágy tojás - 1 darab
  • Globus Majonézes Fokhagymás Szósz - 1 adag

Szendvics II.

  • füstölt lazac - 50 gramm
  • apróra vágott snidling - csokor
  • Globus Majonézes Mustármagos Szósz - 1 kevés

Szendvics III.

  • Sült bacon - 2 szelet
  • aszalt paradicsom - 1 adag
  • Globus Paradicsomos Mustármagos Hagymás Szósz - 1 adag

Szendvics IV.

  • mozzarella sajt - 1 adag
  • blansírozott spárga - 4 darab
  • Globus Paradicsomos Chilis Fokhagymás Szósz - 1 adag

Elkészítés:

  1. Szendvics I. A kovászolt kenyeret kenjük meg egy kis adag vajjal. Halmozzuk rá a párolt spenótot és a félbe vágott lágy tojást. A tetejére nyomjunk egy adag Globus Majonézes Fokhagymás Szószt.
  2. Szendvics II. A kovászolt kenyeret kenjük meg egy kis adag vajjal. Fektessük rá a füstölt lazac szeleteket, szórjuk meg apróra vágot snidlinggel és nyomjunk a tetejére egy adag Globus Majonézes Mustármagos Szószt.
  3. Szendvics III. A kovászolt kenyeret kenjük meg egy kis adag vajjal. Halmozzuk rá a sült bacont és a felvágott aszalt paradicsomokat. Majd nyomjunk rá egy adag Globus Paradicsomos Mustármagos Hagymás Szószt. Tetszés szerint egy kis adag apróra vágott snidlinggel gazdagíthatjuk.
  4. Szendvics IV. A kovászolt kenyeret kenjük meg egy kis adag vajjal. Helyezzünk rá néhány szelet vékonyra vágott mozzarella sajtot és erre fektessük a blansírozott spárgát. Díszítsük Globus Paradicsomos Chilis Fokhagymás Szósszal.