Hamburger
Hamburger
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • hamburger buci - 2 darab
  • darált hús - 250 gramm
  • Só - 1 csipetnyi
  • Bors - 1 csipetnyi
  • Globus Ketchup - 1 adag
  • reszelt füstölt sajt - 10 dekagramm
  • trappista sajt - 2 szelet
  • Paradicsom - 1 darab
  • bacon - 2 szelet
  • lilahagyma - 1 darab
  • saláta - 2 levél

Elkészítés:

  1. A húspogácsákhoz sózzuk, borsozzuk a darált húst. Adjunk hozzá Globus ketchupot és füsölt reszelt sajtot.
  2. Serpenyőben, kevés olajon süssük oldalanként 3-3 percig, közben helyezzünk rá 1-1 szelet trappista sajtot. Majd tegyük félre lefedve 2-3 percre.
  3. Helyezzük a buci alsó felére a hamburger húst, arra tegyük a paradicsomot, sült bacont, lilahagymát és a saláta leveleket.
  4. Tegyük rájuk a buci tetejét is, előtte azonban kenjük meg Globus ketcuppal.

Sütéshez