Alufóliában grillezett tőkehal zöldségekkel
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • tőkehal filé - 600 gramm
  • vaj - 1 adag
  • citrom - 1 darab
  • kis cukkini - 1 darab
  • sárga cukkini - 1 darab
  • kápia paprika - 1 darab
  • koktél paradicsom - 200 gramm
  • snidling - 1 csokor
  • Globus Majonézes Fokhagymás Szósz - 1 adag

Elkészítés:

  1. Helyezzük alufóliára a tőkehalat.
  2. A halat vajazzuk be és tegyünk rá két darab citromkarikát.
  3. Tegyük mellé a megtisztított, felvágott zöldségeket. Szórjuk meg apróra vágott snidlinggel. Sózzuk és borsozzuk őket.
  4. Zárjuk le az alufóliát és süssük meg serpenyőben, fedő alatt vagy grillsütőn.
  5. Tálaljuk a megsült halat és zöldségeket Globus Majonézes Fokhagymás Szósszal.

Sütéshez