tőkehal filé | 600 gramm |
---|---|
vaj | 1 adag |
citrom | 1 darab |
kis cukkini | 1 darab |
sárga cukkini | 1 darab |
kápia paprika | 1 darab |
koktél paradicsom | 200 gramm |
snidling | 1 csokor |
Globus Majonézes Fokhagymás Szósz | 1 adag |
Edény, sütő formája | serpenyő vagy grillsütő |
---|
Alufóliában grillezett tőkehal zöldségekkel a Főételek kategóriában
Helyezzük alufóliára a tőkehalat.
A halat vajazzuk be és tegyünk rá két darab citromkarikát.
Tegyük mellé a megtisztított, felvágott zöldségeket. Szórjuk meg apróra vágott snidlinggel. Sózzuk és borsozzuk őket.
Zárjuk le az alufóliát és süssük meg serpenyőben, fedő alatt vagy grillsütőn.