gesztenyemassza | 2 csomag |
darált keksz | 25 dekagramm |
Ráma | 0.5 darab |
porcukor | 15 dekagramm |
rum | 1 dl |
vaníliás pudingpor | 2 csomag |
tej | 6 dl |
Ráma | 0.5 csomag |
porcukor | 10 dekagramm |
babapiskóta | 1 csomag |
rum | 1 darab |
tej | 1 kevés |
növényi tejszín | 0.5 liter |
A gesztenyemasszát a darált keksszel, a Ramával, a porcukorral és a rummal összekeverjük, majd egy nagyobb méretű tepsi aljára nyomkodjuk. A pudingot a 6 dl tejjel felfőzzük, majd 15 dkg Ramával és 10 dkg porcukorral összekeverjük. Felét a gesztenye tetejére kenjük, majd az 1 cs. babapiskótát rumos tejbe áztatjuk és a krém tetejére rakjuk. Rárakjuk a krém megmaradt részét, a tetejére pedig a felvert tejszínt tesszük.
Hozzászólások