Feltöltve:

Gesztenyés sütés nélkül

timer 30
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

krem

vaníliás pudingpor3 csomag
tej9 dl
cukor (kb)5 dekagramm
Ráma25 dekagramm
cukor20 dekagramm
babapiskóta2 csomag
tejszín5 dl
rum1 dl

Tészta

gesztenyemassza2 csomag
darált keksz25 dekagramm
Ráma15 dekagramm
porcukor15 dekagramm
rum, vagy rumaroma1 dl

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A gesztenyét, a kekszet, a 15 dkg Ramát, a cukrot és a rumot összedolgozom, majd A/4-es lap nagyságúra nyomkodom, kb. 1,5-2 cm vastagságú lesz. A pudingot felfőzöm a tejjel és a cukorral (5 dkg), majd hagyom hűlni. A Ramát (25 dkg) a cukorral (20 dkg) habosra keverem és a kihűlt pudinghoz adom. A krém felét a gesztenyés alapra kenem, erre a rumos tejbe forgatott babapiskótákat rakom sorba, erre jön a krém másik fele. A tetején elsimítom a felvert tejszínt. Csokireszelékkel díszíthető.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem