Feltöltve:

Gesztenyés őzgerinc

timer 30
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A krémhez

porcukor10 dekagramm
tejszín felvert habja2 dl

-

gesztenyemassza50 dekagramm
tej15 dekagramm
rum2 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A gesztenyemasszát a vajjal és a rummal összegyúrjuk.

  2. 2. lépés

    A gerincformát egy zsírpapírral kibéleljük, és a gesztenyemasszát belesimitjuk. Egy keveset hagyjunk ki belőle.

  3. 3. lépés

    Jól kikeverjük a krémhez valókat. A massza közepébe kis vályút készítünk,és a krémet belesimítjuk. A meghagyott masszát a krémre simítjuk, hideg helyre teszszük.

  4. 4. lépés

    Ha megdermedt, kiborítjuk, a papírt lehúzzuk róla, tejszínhabbal díszítjük, majd felszeleteljünk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Jégkrém kosárkák

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Joghurtos süti

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Pillecukor

timer 60"
mood Nehéz
thumb_up 0

Tejbedara datolyamártással

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Grillázsos piramis

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Almás tészta

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tarka szelet

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csacsifül

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2

Szotyis süti

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 0

Barackos süti

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0

Kókuszos-meggyes süti

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Ropogós diós

timer 80"
mood Közepes
thumb_up 0

Citromos szelet

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Ivett szelet

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0

Karácsonyfa mini nyalókák

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Banános-csokidarabos kocka

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Hatlapos

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0

Szórt süti

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0