Feltöltve:

Gesztenyés kocka

timer 60
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

krem

áttört gesztenyepüré32 dekagramm
Ráma15 dekagramm
porcukor2 evőkanál

Piskóta

tojás7 darab
cukor7 evőkanál
áttört gesztenyepüré18 dekagramm
liszt7 evőkanál
sütőpor1 csomag

Csokimáz

csokoládé20 dekagramm
Ráma10 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A piskótához a tojások sárgáját krémesre keverjük a cukorral, hozzáadjuk a gesztenyepürét, felváltva a sütőporral elkevert lisztet és a tojásfehérjék keményre vert habját. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokon, kb. 20 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, keresztben félbevágjuk. A krémhez a gesztenyepürét elkeverjük a Ramával és a porcukorral. Rákenjük a piskótára és befedjük a másik lappal. A mázhoz a csokoládét a Ramával felolvasztjuk és pár perc után bevonjuk vele a süti tetejét.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 105"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem