Feltöltve:

Gesztenyés álom

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

krem

vaníliás pudingpor1 csomag
tej3 dl
cukor25 dekagramm
Ráma20 dekagramm
gesztenyemassza50 dekagramm
rum1 kevés

Tészta

tojás6 darab
porcukor6 evőkanál
Ráma10 dekagramm
liszt6 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
kakaó2 evőkanál

Tetejére

tejszín6 dl
habfixáló2 csomag

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tészta hozzávalóit, mint a piskótát összekeverjük, és megsütjük. A pudingport 3 dl tejben, 10 dkg cukorral sűrűre főzzük, hűtjük. A Ramát a többi cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a puha, átpaszírozott gesztenyét, és a kihűlt pudingkrémet. Pici rummal ízesíthetjük. A krémet a kihűlt tésztára kenjük, hűtőbe tesszük. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, és a habfixálót. Egyenletesen a megdermedt gesztenyekrémre simítjuk. 2-3 diónyi gesztenyemasszát még az elején fagyasztóba teszünk, ezt reszeljük a tejszínhabra a végén.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem