Feltöltve:

Gesztenyerolád

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

készen vásárolt piskótatekercs1 darab

A bevonathoz

fehér marcipán20 dekagramm
zöld marcipán5 dekagramm

A krémhez

1 csipetnyi
rum1 evőkanál
tejszín0.5 dl
meggybefőtt1 pohár
meggybefőttlé2 evőkanál
Ráma15 dekagramm
gesztenyemassza25 dekagramm

Gesztenyerolád a Desszertek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A gesztenyekrémhez a meggybefőtt kivételével az összes hozzávalót habosra keverjük. A kitekert piskótaroládra felkenjük a tölteléket, majd a kimagozott és apróra vágott meggyet belenyomkodom. Ezután felcsavarva alufóliába csomagoljuk, és a hűtőszekrényben fél napig hűtjük. Csak közvetlen tálalás előtt szeleteljük fel. A fehér marcipánmasszát folpack között olyan nagyságúra nyújtom, hogy a piskótaroládot betakarja, a széleket levágom. A zöld színű marcipánt is kinyújtom, kis fenyőket szúrok ki belőle, és ezzel díszítem a roládot.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem