Feltöltve:

Gesztenyerolád

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A bevonathoz

fehér marcipán20 dekagramm
zöld marcipán5 dekagramm

A krémhez

1 csipetnyi
rum1 evőkanál
tejszín0.5 dl
meggybefőtt1 pohár
meggybefőttlé2 evőkanál
Ráma15 dekagramm
gesztenyemassza25 dekagramm

-

készen vásárolt piskótatekercs1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A gesztenyekrémhez a meggybefőtt kivételével az összes hozzávalót habosra keverjük. A kitekert piskótaroládra felkenjük a tölteléket, majd a kimagozott és apróra vágott meggyet belenyomkodom. Ezután felcsavarva alufóliába csomagoljuk, és a hűtőszekrényben fél napig hűtjük. Csak közvetlen tálalás előtt szeleteljük fel. A fehér marcipánmasszát folpack között olyan nagyságúra nyújtom, hogy a piskótaroládot betakarja, a széleket levágom. A zöld színű marcipánt is kinyújtom, kis fenyőket szúrok ki belőle, és ezzel díszítem a roládot.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem