Feltöltve:

Gesztenyekocka

timer 20
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Piskóta

tojás6 darab
cukor6 evőkanál
olaj1 dl
liszt6 evőkanál
sütőpor1 darab
kakaópor2 evőkanál

krem

tejszín ízű pudingpor2 csomag
liszt1 evőkanál
tej7 dl
cukor50 dekagramm
tejszín2 dl
gesztenyemassza1 csomag
babapiskóta2 csomag
kávé2 dl
rum1 kevés

Tetejére

tejszínhab1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Piskóta: a tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, az 1 dl olajat belecsurgatjuk és 1-2 percig tovább verjük. A lisztet, a sütőport, a kakaóport és a habbá vert tojásfehérjét óvatosan hozzákeverjük. 180 fokon 20 percig sütjük. Krém: a pudingokat a cukorral a tejben sűrűre főzzük. Ha kihűlt belereszelünk 1 gesztenyemasszát. Összekeverjük, majd 2 dl felvert tejszínt adunk hozzá. A növényi tejszín a legjobb. A kihűlt piskótát megkenjük a krém felével, rumos kávéba áztatott babapiskótával befedjük, majd a krém másik részét kenjük rá. Tetejére 3 dl felvert tejszínt teszünk és csokireszelékkel díszítjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem