Feltöltve:

Gesztenyebomba

timer 30
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

gesztenyemassza2 csomag
Rama Vajas Íz10 dekagramm
rum0.5 dl
zselatin0.5 csomag
tejszín4 dl
vaníliás cukor2 csomag
Fehércsokoládé10 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A felengedett gesztenyemasszát a Rama Vajas ízzel és a rummal kikeverjük. Vízzel kiöblítünk egy mélyebb tálat, folpackkal kibéleljük, majd ismét vízzel kiöblítjük. Beletesszük a gesztenyés keveréket úgy, hogy az alját és oldalát kb. ujjnyi vastagon borítsa, de a közepe üres legyen. Hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni, amíg elkészítjük a tejszínes krémet.

2. lépés

A zselatint 1/2 dl vízzel elkeverjük, felmelegítjük és közben kavargatjuk, nehogy összecsomósodjon. A tejszínt a vaníliás cukorral majdnem keményedésig felverjük. Ha kihűlt a zselatin, azt is hozzákeverjük, és tovább verjük, amíg kemény hab nem lesz.

3. lépés

Megtöltjük vele a massza üresen hagyott részét. 1-2 óra dermedés után kiborítjuk. A tetejét olvasztott fehércsokoládéval csurgatjuk le.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem