Feltöltve:

Gergő szelet, (rumpuncs krémes, barackos finomság)

timer 60
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A piskótához

tojás7 darab
liszt9 evőkanál
porcukor9 evőkanál
víz2 evőkanál
sütőpor1 csomag
keserű kakaópor2 csapott evőkanál

A krémhez

rumpuncs ízű főzős pudingpor1 csomag
tej0.5 liter
porcukor4 evőkanál
Ráma10 dekagramm
étcsoki1 tábla
őszibarack, vagy nektarin3 darab

Egyéb

sütőpapír a tepsibe1 kevés

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A piskótát elkészítjük a hagyományos módon, majd kettéválasztjuk, és az egyik felébe belekeverjük a kakaót. Közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, és előbb a sima tésztát, majd a kakaósat is belesimítjuk a tepsibe. 180 fokon kb 23 percig sütjük. Amíg hűl, elkészítjük a pudingot a tasakon leírtak szerint. Hűtőben kihűtjük. A Ramát kikeverjük a porcukorral, és a kihűlt pudinghoz keverjük. A kihűlt piskótát kettévágjuk és megkenjük a krémmel. Megszórjuk az apróra vágott, hámozott barackkal. Befedjük a piskóta másik felével, és megint megkenjük a krémmel. A vízgőz fölött megolvasztott csokit rácsurgatom, majd hűtőbe teszem 2-3 órára.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem